Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кава в зернах Tanzania Nyota Kusini 250 грамів зерно білий
В наявності
Артикул: 1010401
Знижка
Новинки
−20%
Характеристики
Короткий опис | Малини, чорний чай, вишня та яблуко. |
---|---|
Кислотність | 3 |
Гіркота | 3 |
Міцність | 4 |
Аромат | 3 |
Метод приготування | Заливати окропом у чашці / філіжанці; У фільтрі кавоварки; Френч-прес; Кемекс; У аеропресі; У керамічній воронці V60 |
Країна походження зерна | Танзанія |
Склад | 100% Арабіка |
Обсмажування | світла |
Без кофеїну | Ні |
Виробництво танзанійської арабіки в основному відбувається навколо Кіліманджаро на півночі та на півдні високогір’я Мбея. Регіон Мбея на південному заході відомий своїми родючими ґрунтами та вирощує поряд з високоякісною кавою також какао, чай і спеції. Будучи досить віддаленим і не дуже розвиненим районом, Мбея має унікальну особливість. Тут каву вирощують на високих плато замість крутих схилів. Фермери в цьому регіоні стикаються з інтенсивним сонячним світлом влітку, але також з дуже сильними дощами взимку. Виробництво кави все ще є ручною працею, яка гарантує, що лише справді стиглі ягоди збираються вручну. Цей сорт з Південної Мбеї, безсумнівно, є кавою ручної роботи, де важка праця відображена у вишуканій чашці з інтенсивними нотами.