Кількість
|
Вартість
|
||
|
Виробництво танзанійської арабіки в основному відбувається навколо Кіліманджаро на півночі та на півдні високогір’я Мбея. Регіон Мбея на південному заході відомий своїми родючими ґрунтами та вирощує поряд з високоякісною кавою також какао, чай і спеції. Будучи досить віддаленим і не дуже розвиненим районом, Мбея має унікальну особливість. Тут каву вирощують на високих плато замість крутих схилів. Фермери в цьому регіоні стикаються з інтенсивним сонячним світлом влітку, але також з дуже сильними дощами взимку. Виробництво кави все ще є ручною працею, яка гарантує, що лише справді стиглі ягоди збираються вручну. Цей сорт з Південної Мбеї, безсумнівно, є кавою ручної роботи, де важка праця відображена у вишуканій чашці з інтенсивними нотами.