Кількість
|
Вартість
|
||
|
Більшість сортів кави, що росте в Бурунді, - це сорт Бурбон, який, як правило, є одним із солодких сортів з більш насиченим смаком. Гітега Червоний Бурбон має нотки цитрусових, дині та ягідні смаки. Бурунді довгий час залишалася поза увагою у порівнянні з сусідніми східноафриканськими державами, що виробляють спеціалізовану каву. Проте сезон у Бурунді - одна з найяскравіших подій річного кавового календаря. Кава в країні майже повністю виробляється дрібними фермерами, і більша частина цієї дрібномасштабної продукції має виняткову якість. Завдяки своїй надзвичайно солодкій, чистій і часто квітковій каві, Бурунді з кожним роком все частіше з'являється на карті світового кавового ринку.