Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фермерський кооператив Aruco був створений у 2006 році з ініціативи 14 виробників кави муніципалітету Corquin, Copan. Наразі він об’єднує понад 200 партнерів-виробників. Усі вони разом зі своїми сім’ями залучені у виробництво та збір врожаю. Плантації Aruco, загальною площею 1700 га, знаходяться на висоті 1000-1600 м.н.р.м. Це зерно було зібране фермерами на плантаціях в Santa Barbara та Comayagua. Coffee з Santa Barbara відзначається особливим географічним позначенням (GI) Honduran Western Coffees (HWC) і характеризується солодкістю та незначною кислинкою. Comayagua знаходиться у центральній частині країни і вважається регіоном з найбільшою врожайністю кави в Гондурасі. На місцеві ферми часто приїздять туристи, щоб познайомитися з процесом вирощування кави.